Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k:t

en viss känsla böjer sig inte för lockelser
som välkomstdrinkar eller andra lättsamma inviter
som för stunden knackar på dörren
en viss sorts känsla tar ingen hänsyn till personalmöten
eller vardagliga sysslor som att packa barnens ryggsäck till morgondagens utflykt
en viss sorts känsla kastar sig handlöst in i oväntade situationer
gör det trångt i skrevet på arbetsintervjun




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-27 21:10



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
haha! helt underbar text ju! och visst känns känslan igen..och det är sommarhettan tror jag?
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje