Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Men jag vet att jag döljer en sanning Att väntan inte leder någonstans Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans" Melissa Horn - Vår sista dans (Jag har ingen aning)


Ett försök till att sluta älska dig

Du har varsamt lagt krossat glas kring mina fötter. Jag försöker gå min väg men hela mitt inre skriker att kampen inte är förlorad. Att den kärlek vi har viskat i varandras öron inte är dödsdömd. Ändå känner jag dödsryckningarna i varje millimeter av min hud. Tusentals nålar som slår hål på alla drömmar, så sköra som såpbubblor, med vredens hand.

Du begränsar mig där du sitter med den du valde bredvid dig. Här sitter jag, ensam och utbytt, med ett bankande hjärta som slår endast för dig och ljuset du hade i dina ögon när du såg på mig den där kalla morgonen i december. Två bottenlösa källor av ren och spirande kärlek som fick mig att tappa andan tusen gånger om.

Jag vet mycket väl om att jag måste dra mig undan innan min längtan efter din hud förgör mig fullständigt. Så nu försöker jag ta farväl av dig, den vackraste människan jag har mött, för att rädda mig själv.


Du har fått min själ att vibrera av sång, glädje och ömhet.
Men du kan inte längre äga mitt hjärta eller mina tankar.
Ändå kommer varenda stjärnfall att för alltid bära ditt namn.




Fri vers av Mikaela P
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-28 05:38



Bookmark and Share


  Robin V
Så oerhört vacker!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P