Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Ebay

 

Jag har beställt ett afrikanskt spjut på
Ebay
levererat med DHL-Express fram till dörren
Jag ska vara ärlig
detta har jag endast gjort för att se hur
brevbärareren hanterar situationen

 

om han så att säga är

"värdig".




Fri vers av Johan Pollnow
Läst 596 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-28 16:26



Bookmark and Share


  Elwania
har du fått ditt spjut
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Pollnow
Johan Pollnow

Senast publicerade
Ebay
Bläng ej på snö!
* Se alla