Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt till min vän som förlorade sin saknade bror.




Snälla syster

En fågel med sina fjäderlätta vingar har åter lyft igen för att lämna det som vi andra vandrar kvar på..

Snälla syster, gråt inte jag finns här hos dig i din närvaro och i ditt hjärta.

Snälla syster, gråt inte för saker jag aldrig hann att säga, mina ord är hos dig.

Snälla syster, gråt inte för allt vi skulle göra men inte gjort, jag finns här hos dig.

Snälla syster, gråt inte för min handling, det var mitt val och mitt beslut, jag älskar ju dig.

Snälla syster, som en fågel jag flyger, vakar och beskyddar dig.

Du vet att vi någon gång kommer att ses igen.. så gråt inte, jag älskar ju dig.

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 512 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-28 19:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Helt UNDERBAR....
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen