Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man förlorar någon man älskat, så spelar det ingen roll vart i världen man ser. Det påminner ändå bara om den personen.


Din existens är mitt personliga vindspel

Himlen och kvällsmånen lyser svagt i rosa.
En djup suck och en bris smeker mina armar.
Inte ens en bris kan jag känna, utan att du finns i den.

Din röst finns fortfarande i vinden.
Ditt skratt klingar ännu bland bladen som prasslar.
Men solens värme kommer aldrig att kunna mätas med din.

Din existens är mitt personliga vindspel.
Och dina ögon glittrade likt en blå vattenström.
(Inte heller slutade dina tårar någonsin att rinna)

Du var en dröm och en omöjlig illusion.
Stjärnan som föll och aldrig riktigt landade någonstans




Fri vers av dreamsinpink
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-28 23:31



Bookmark and Share


  firefire
vad du skriver bra! otroligt vackert och kärleksfullt! och alldeles sant är det,man ser den personen i allt,vart man än i världen vandrar,vad man än är,hjärtat är nära trots distans och sådant..
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink