Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhetta ~ Eller bara kåt

Sotad strömming inte böckling, myggans surr kliande bett, solens hetta vattnets djup osäker sommar vintern var stark våta läppar stående lem
Kom nu går vi hem




Fri vers av SurtantZ
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-29 11:07



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Skön stil i snygg miljö. Helt i min smak,,
2010-06-30

  lycksele
Det är bara solen, Zania
Här i norr 'slår vi ut'
mera än andra.
Precis som det gröna
skyndar sig att ta vara på
värmen och ljuset.
Därför vi levt i mörker och kyla
under så lång period.

"Sommaren är kort.
Det mesta regnar bort.
Men nu är den här, så ta för
dig, solen skiner i dag.
Hösten kommer snart,
det går med vindens fart"
/Tomas Ledin
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ