Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rens

Jag tar kniven,

trycker in i anus,

sprättar upp buken,

tar ur inälvorna

slänger in i skogen

[resten av kroppen sköljer jag i vatten]

Kylan

det hala

bröstbenet som ligger där och jag känner på det med fingrarna

[så enkelt det vore

[om jag vore

någon

annan]]

Lejonet i bergen

kan bara dödas av

klon

från sig själv

Men om jag strör kalk över markerna?

Om jag knådar och rullar ut på nytt?

Så saltet rinner ut från lederna och jag kan böja

tårna igen och jag kan samla allting

på hög och betrakta

snett

från sidan?




Fri vers av Robert N
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N