Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvt

Handen från den andre

flyktigt över skulderbladet

försonas

sonas

lindrar

drar

[alternativet är en djupdykning ner i

gravarna

omöjliga

att ta sig ur]

Midsommarbriset

luften

vattnet

Jag kisar mot solen

glitterljusets

outhärdliga

glitter

Jag ser helt när jag blundar

halvt





Fri vers av Robert N
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 11:29



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Mycket BRA (utsökt namn också!!)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert N