Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan runt hörnet

Där dyker du upp
som en bubbla ur vatten,
men egentligen en tanke, ett ljud, en kittling.

Fortfarande en tagg.

Och där ser jag dig,
som en skugga runt hörnet
men egentligen en doft, en synvilla, en förnimmelse.

En droppe blod i tystnad.

Och jag känner dig
som en hand mot kinden,
men egentligen ett minne, en vind, en sökning.

Ett sår utan hinna.

Och jag minns dig,
hur du bevarade dörren öppen
men egentligen gick, stängde den, avslutade.

Och jag känner det. Hur det finns kvar.




Fri vers av Lee 2
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee 2