Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumpkvalitée

Visst
Ho är int som de alle andre folke här på byn
Men en rumpa av stor kvalitée det har ho

Sa gubben då han greppade den med båda händerna en söndagskväll




Fri vers av SurtantZ
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-29 12:25



Bookmark and Share


  W.Riter
Haha...
Hoppas han inte åkte på en hurvel.:-)
2010-07-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Slet arslet ur led.
2010-06-29

  lycksele
de e nog fler som e som hon
om man tittar lit bak förhängena
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ