Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånstans för någon


Infall

Du är den ende
men dököttets bön
och lättjans lag
Du är den ende
gå genom kropp
spring genom dröm

Mitt lik smälter i gasset från din blick
din Sol förintar mitt mörkers viskning
hemligheter självantänder och sugs upp i ditt skratt
din obarmhärtiga öken suger all fukt ur mina fötter

Du är den ende
din suktan förtär
tvångsdöper mig i din sav
och jag är din
stympad och bränd
handikappad och dränkt

Jag är din
bara din
historias ände




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 19:50



Bookmark and Share


  madinsane
du är fortfarande en av de bästa när det gäller.
2010-10-21

  Katinka VIP
Underbar att läsa, ger mycket åt läsaren.
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand