Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren



Jag ser er skratta
Jag ser er le
För våren ger er glädje
Men jag står fortfarande kvar med vinterns mörker i mitt inre...




Fri vers av ErikaRoos
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-29 22:27



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-06-29

  MikotoMinagi
Så känner jag också...
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos