Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK

   TÄNK.......

  • ... Hur ont kärlek kan göra att man faktiskt tror att man ska dö....
  • ... och när man inte dör.... Hur god lust man faktiskt får att ta livet av sig själv... För att slippa...
  • ... Hur jävla elakt det är att i mindre än två timmar få njuta innan det krossas sönder igen...
  • ... Hur en sanning så tvärt kan förvandlas till en lögn (på mindre än två timmar)
  • ... Hur mycket man faktiskt helt plötsligt uppskattar den lilla omgivningen har kvar..
  • ... Hur kärlek kan omvandlas till likgiltighet (på mindre än två timmar)
  • ... Hur man kan gå på allt jävla skitsnack...
  • ... Hur hela världen helt plötsligt kan hata en (i alla fall som det känns)
  • ... Hur patetisk man faktiskt kan bli
  • ... Hur lågt man egentligen kan sjunka
  • ... Återigen hur ont det faktiskt gör..
  • ... Hur mycket man helt plötsligt dricker för att glömma
  • ... Hur många tårar det faktiskt kommer när man dricker...
  • ... Hur mycket man motarbetar tårarna
  • ... och hur ledsen man blir när man inte lyckas... Och gråter desto mer...
  • ... Hur ensam man kan bli
  • ... och hur naiv man kan vara
  • ... vilken låg självrespekt man kan ha.... och vilken skit man är beredd att ta, bara för att få allt bra igen..
  • ... Hur utnyttjad man kan känna sig ...
  • ... Hur desperat man kan bli ..
  • ... Hur mycket man saknar & längtar och hatar
  • ... Hur jävla bitter man blir...
  • ... Hur jävla påmind man blir (nummerskyltar, låtar, drömmar , dofter, bilder.....)
  • ... Hur mycket man är beredd att ändra på ..
  • ... Hur jävla fucked up man är egentligen ..
  • ... Hur mycket man vill vrida tillbaka klockan samtidigt som man vill förtränga och komma över...
  • ... HUR JÄVLA MYCKET MAN VILL GLÖMMA


    JAG HATAR KÄRLEK!!!!!!! ALDRIG ALDRIG ALDRIG IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Fri vers (Fri form) av CharlieShane
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-30 17:48



Bookmark and Share


    Bellissima
Jo´rå, love hurts! :) Det är rätt sjukt, men härligt på samma gång. Man är väl aldrig så levande som när kärleken härjar i kroppen.
2012-11-16

    Phiju
oj oj oj oj oj ... det där svider, hör av dig !
2010-10-01

  Vildkärlek
Ibland blir det för mycket
då är det bra att stå lutad mot en vägg och vråla och gråta ur sig alla känslor tills man känner sig tom
sen blir man trött och sover en stund och till slut börjar livet på nytt =)
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane