Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv livstid förbi på tysta mockasiner



Trots att bara veckor gått
känns det som en evighet
och det är för länge för en sådan som jag

Ja det känns som evigheters evigheter
sedan jag fick känna i ansiktet
upphetsad feberhet andedräkt

Som om ett halvt liv passerat
bara smugit förbi på tåspetsar
utan att jag ens förunnats känslan
av en kvinna som lekfullt blickar tillbaka

Och det är för länge för en sådan som jag

Ja jag skulle villigt lägga mig att dö imorgon
om jag bara idag fick dra mina fingrar
genom ett yvigt kvinnohår




Fri vers av LePenseur
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur