Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska va gott att leva!




En sol i mig

 

Sträcker ut mig i gräset

en mark en jord en mylla

med en miljarder små grässtrån

 

 

Solen bländar

Vinden stryker lätt

Härlig är den

Den jord jag ibland förbannat

Men idag bor allt gott i mig

och i den

 

 

Frågar dig får jag lov

Vill du dansa

solskens dans

I ett hav av lupiner

och låta fåglarna i skyn vara

vår publik

 

 

Fånga stunden

Njut lilla vän

för här är stunden

som man kan leva

på länge

 

 

Så dansa hela dagen

Solskensdans tills mörkret

faller i sommarblomsterns hagar

Då bär vi varandras själar med oss hem

Med en glimt av solen

inom våra hjärtan

och vindens smekning på huden

Varmt ömsint lindar jag in nattens

alla drömmar

Bejakar livet i den

tills solen går upp igen




Fri vers av Andrum
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum