Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa, så mycket rosa

Allt är rosa
Molnen jag svävar på
Känslorna som bubblar.

Du får mig att må
Sådär underbart
Bra.

Jag saknar dig
När jag inte
Pratar med dig.

Du får mig att
Skina som solen.

Mest av allt
Vill jag spendera
Varje sekund
I din famn...




Fri vers av E.Wernram
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-07-01 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram