Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon-mål

På tekoppens kant
delar flugan min frukost -
dagen har börjat




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-01 19:40

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är flugan här igen - det tackar vi för!
2010-07-02

    papillon
Mmm - en god och fridsam observation.
Men blir texten inte ännu bättre med
"delar flugan min frukost" i andra raden??
Annars krävs nästan ett tankestreck som avslut i första raden.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP