Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SOMMARSTUGAN -HAIKAI

En hund smög sig in
stal leksaksankan - blev ett
livligt pipande

dammråttor
gömmer sig under skåpet
är tysta som möss




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 20:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stort underhållningsvärde!
2010-07-02

  Gunwale VIP
Den roliga hunden svepte bort de trista tussarna...ur medvetandet... härligt!
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP