Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näej. Jag tror jag avstår.

Och jag skakade mitt huvud.

Det är ingen bra idé

att göra så.

Ingen bra idé alls.

 

Så jag lät bli.

Det verkade vara det klokaste,

att låta bli.

 

Att alltid låta bli,

 

låta vara.

Bara

Titta på.

 

Nå'n gång

då och då

slänga in ett ord

i grytan

som de andra kokade

 

bara just så pass

att den hela tiden

hölls sjudande,

Lite småputtrigt så där.

 

Jaa...

Så blir det nog bäst

 

Så får det vara.

 

Jag bara

 

låter bli.




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-01 21:49



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra...ibland vill man vara lite utanför
2011-05-10

    ej medlem längre
varför spamma sin omgivning i onödan?
2010-07-03

  debt of a soul
fin text, håller med att ibland så är det bäst att låta bli. :)
2010-07-03

  Anna*
Många gånger är det bäst att låta bli. Avstå från att yttra sig, delta, för det tjänar ändå inget till.
2010-07-03

  Johan Bergstjärna VIP
Ja i vissa lägen är det bäst att bara låta bli...
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus