Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill sista tystnaden

Såg in i dina två Ögon
Försökte att leta efter svaret

Såg in i dina två Själar
Flytande tid rinner så fort igenom alla dessa frågor

Såg in i två Framtider
Tomt skal med många kommande gåvor

Såg din mun röra sig där så Stillsamt
Andetag ifrån en försvunnen tid så levande

Såg tillslut in i dina två ögon
Ovetandes om vad jag kommer att ge dig


Och jag kommer inte att ha bråttom
För du kommer alltid att existera







Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-02 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi