Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här ska aldrig bli publicerad.


Brev till vem fan som helst som orkar läsa

Jag ska någon gång berätta hur det var. På riktigt.

Bara inte riktigt än




Fri vers av Hon där borta
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-04 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta