Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs inte det här, du blir bara besviken; eller Varför skulle jag bry mig




Å vad härligt...

 

att våga avstå

 

Avstå från skulden

Avstå från modet

avstå från duktigheten

avstå från intigheten

 

Visheten

kunskapen

Sanningen

 

Längtan

uppfyllandet

trösten

 

Att slå sig ner i varats utkant och bara titta på

eller kanske vid sidan om

Eller inte titta alls

 

Vem gjorde vad

vem tyckte vad

vem

vad

varför?

 

Alltför många frågar sig aldrig varför

 

Jag frågar mig alltför ofta detsamma

 

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-04 15:23



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Jag blev inte besviken.... och jag bryr mig :-)
Gillade din text, den tilltalade mig.

Tack!

/Jenny
2010-07-06

  Kjell A. H Lundin
”Varför jag skulle bry mig?”
Jo, för att jag vill, kan och ser…
och som du tar upp om ”att avstå” är så lätt ibland och så svårt emellanåt!
Men det gick inte avstå från detta, dig och dina ord!

Varm hälsning
Kjell
2010-07-06

  L Patrik W Johansson VIP
precis som människors mumlande hörs som ett sus från ett stilla skogsbryn så är tonerna i en orkester

aforism fem sekunder gammal

Be well,
LPWJ
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus