Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt


Den svarta natten viker sig i din närvaro
Du stryker frosten från fönstret med sådan

självklarhet


Där ute försöker mörkret på riktigt

En darrning
så lätt

Krusar min yta


Här finns bara du

Här brinner eldarna




Fri vers av Malla
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-05 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla