Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... så och jag

Så livnärde de sig
snärjande själar
som pärlband
fastbundna med löften
pock och rop

Så närde de dem
av sargade skäl
likt droppar
av vatten och blod
till de som inte dog

Så var de
de avskyvärda
fullkomliga och mäktiga
ack så fasansfulla
människorna




Fri vers av AndersN
Läst 340 gånger
Publicerad 2010-07-06 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN