Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
j s a


giftlarm när


ställde mig upp alldeles för hastigt ser nu
både glitter och kosmiska loopar

när



tänkte du ens en milliliter


det här rummet har väggar som rämnar
den här väggen blir cirkulär i några timmar
tavlorna pressar jag hårt mot alla utgångar,
hål som bosatt sig i mig

när jag ser åt vänster:
the neverknowing of completeness

höger:
ett hål
cigarettfingrar
erat rödvin i toaletten

vet inte varför det närmaste till hands blir
till det jag fruktar
längtar
hatar
lever för att följa men i tystnad
alltid ska vi hålla käften

formatet
upplägget
strukturen
han tänker i saxar och hål
balkonger och svarta luggar
fick mig att tänka i öppna sår,
banor att följa
slingrande runt armar med en omkrets
för hög för dig

du tänker på motorer,

vet att mellan mina ben finns en
hoppas på ditt bröst mot min rygg när jag
flyttar ut mot kanten
men vänder mig och siktar mot din svagaste punkt




vänster igen
dit jag vänder mig och jag är ovanpå tror att du gillar det men
jag vet att du fruktar mina rökpauser jag vet att
du önskar mig nästintill stum så när som på stön
ibland


tror jag att larmet går





trevande:

var är lysknappen
fullständig förståelse
uppenbarelsen som går mig förbi

sökande:

var är du
där är du
håll mig inte så hårt jag har
klämt min arm i en avgrund
helvetesgapet gav mig

de senaste nyheterna om förbipassage.




Fri vers av andreawolf
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 12:59



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Du är så ofantligt duktig.
Den här var riktigt, riktigt bra.
Verkligen.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf