Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Det ligger en själ
bredvid mig i sängen.
När jag blundar hör jag den andas
som om det vore förra veckan idag.
Mina pupiller däremot
kan inte iaktta ljudet av en mans lunga.
Mina nerver kan inget känna
av det lätta andetag
som kvarlämnats i rummet.

Och din hud
mot min hud
är ett minne blott…




Fri vers av Julia S
Läst 303 gånger
Publicerad 2010-07-07 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S