Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslinsdockor

Med fingertopparna, tentaklerna, så känsligt

trevar vi oss fram i närheten

av det som vi knappt vågar nudda

och hittar där bakom alla dammtussarna,

bakom all bråte och skam,

en darrande harpalt

och några ljust gröna och prickiga

äggskal.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP