Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som flyger i sen timme


Sommarnatt med Solskensskratt


Röd-brun färgad taggtråd
sliter hål på huden runt mina ben
Min hy matchar taggtråden - bruna av sommarens sol, röda av blod

Jag har vandrat länge i trasiga skor
Sliter dem om och om igen
Införskaffade mig nya, likadana, men på samma ställe gick det hål

Mötte helvetet en gång
eller kanske var det hans granne
Han var inte en av dom - men inte heller min svarta ängel

Jag har vaknat naken bredvid vackra män
Jag har en gång tagit med mig en av dem hem
Jag har fått dem att tro att de kommer få sticka in sin lem - Slem - var vad jag var sen

Sommaren går men aldrig att den består
Här uppe i norr
Vita flingor smyger sig snart inpå

Nu har jag lyckats finna ett mörkt hål igen
Min svarta ängel får jag nog aldrig mer se
I mörkret syns han ej

Jag är en lycklig tjej
Med eller utan dig
Kanske mer utan

Saknar kärlekens hettande hjärta
Längtar efter snabba hjärtryckningar i sommarnatts dagg
Rosor och orkidéer nära husväggar

Egentligen vill jag bara ha dig
Ibland
Nära mig

Inpå
Tätt inpå
Ibland

Bara du
Inte din stuntman
Han tar jag ofta fel på - i alla fall ibland


Sommarnatt med solskensskratt




Fri vers av Blue Bird
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 03:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kom av någon anledning att tänka på besvärande insekter här, getingar o bin, harkrankar och andra otäckingar...
2010-07-08

    tramp
Den här texten spritter och sprakar från det allvarsamma till det lättsamma i en skön blndning
Jag läste med gillande leende och ibland en klump i bröstet

I like !!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird