Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om det här är livet....

ja då måste döden vara på väg!




Fri vers av Berra Bäver
Läst 260 gånger
Publicerad 2010-07-09 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver