Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik

"Om ej "om" i vägen vore

kossorna i luften fore"




Fri vers av walborg
Läst 507 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-09 08:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul.
2010-07-13

    ej medlem längre
Nåväl
låtom oss då istället
säga

Aum! :-)
2010-07-11

  Eva Langrath VIP
Ler gott
2010-07-10

  Eaglemountains VIP
Mycket fyndigt i få ord formulerat!!!
2010-07-10

  Tini Tut
Haha väl skrivit, med finurlig tvist.
Kram Från Tini Tuts Casillero del Diablo
2010-07-09

  aol
underbart Walborg, bara så vackert ock mitt i prick
2010-07-09

  poetryGirl
fin dikt
jag bor ju mitt i 'smeten' i almedalen, och det är en sagolik röra...
2010-07-09

    ej medlem längre
Ja dessa "om" ... väl diktat. Som hämtat ur en lärobok från min barndom känns dikten
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg