Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/7-10

"Grattis! ^^"
Det var så allt började, för precis ett år sedan.
De var din födelsedag.
"Grattis!^^"
Jag vet inte vad som hände.
Tror du på ödet?
För jag tror att detta var meningen.
Och om de inte är förbjudet att drömma.
Så drömmer jag om att vi ska ses.
Väldigt snart.
Jag drömmer om att får höra dig skratta.
Jag har föreställt mig hur de låter.
Men jag tror inte att jag gjort ditt skratt rättvisa.
I mitt huvud så låter de som änglar som sjunger om fluffiga socckervaddsmoln.
Men de är bara en tanken, de är så jag föreställer mig ditt skratt.
Tänk att få träffa dig.
Träffa dig påriktigt.
Mitt hjärta kommer slå trippelslag.
För Nikore, jag har älskat dig redan sedan jag sa "Grattis!^^"




Fri vers av TTova
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-09 11:11



Bookmark and Share


  Noomi Henning
ååh ;___;
jag blir helt tårögd o mitt hjärta brister ut i glädjerop!

jag tror att det här var meningen,
att vi skulle finna varandra,
att vi skulle klara av allt tillsammans,
att vi skulle älska varandra som systrar,
att det alltid skulle vara vi två! <3

Mowa <3

du är en skatt som jag håller kär <3
utan dig så finns jag inte <3
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova