Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man va liten

Ibland önskar jag att livet var lika enkelt
som det var när man va liten.

Då en av de största problemen var
om man inte hade nån att leka med.

Då man bråkade om vem som skulle ha den finaste dockan.
Då man inte tänkte på kärlek som något komplicerat.

Då man kunde ha vilka kläder som helst
utan att bli mobbad.

Då en av de roligaste sakerna man visste var att gunga.
Då dagarna var fyllda av nästan mer skratt än prat.

När man ramlade och slog sig
men reste sig och fortsatte att leka.

När man hade bråkat om något obetydligt
och blev vänner efter en liten stund.

Jag saknar
när allt var så enkelt.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-10 16:41



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Ja, vem saknar inte det, när allt var enkelt? Men nu är livet inte alltid det. Tänk hur tråkigt allt hade varit om det var så, inga motgångar som man kan lära sig av.. Man blir starkare av de, motgångarna!
Riktigt bra skriven, som vanligt :) <3
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning