Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är inte en titel

Någonstans bland alla de andra tankarna
I ett veck bland de många

Bakom kalla klarglasfönster
Bortom minnen av varma barndomsmönster

Om jag kisar kan jag se dig
I gräset

En liten figur precis intill där marken och himlen möts

Där jag står bredvid så många generationer
Bland rödfärgsdamm och gamla flagor

Slår in mina långa spikar genom tiden

Och fast så mycket har ändrats.
Fastän fotogenlampan för längesen har brunnit ut.
Är det samma väggar som värmer




Fri vers av Johan Wölger
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-11 21:00



Bookmark and Share


    ToBi
nice! xD
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger