Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att välja väv


Spekulationen

Åh hjälp....vart tar tiden vägen egentligen
ropade frågan

Jag skulle tro att du står mitt på den som en matta
för en ände ligger framför och en bakom
det är bara det att den främre delen inte är vävd ännu
svarade spekulationen








Övriga genrer av Water VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-12 10:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Eller så är stommen vävd... den multidimensionella.. vi kan välja och vrak ifrån. ;)
2010-07-13

  sulimaa
Underbar liknelse :)
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP