Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss

                                  nyss

när livet nästan tog en annan väg

i rörelserna in i detta okända
med dig min älskade
låg jag i din famn när du

sträckte dig tillbaka ut ur stillheten
veckan efter vågar jag säga
rädslan för döden har inte minskat
ändå är jag inte rädd

vore jag avstängd från
din kärlek och din beröring
slutade jag ständigt leva

men det är också sant
ja jag vet
När Han är med
kan jag gå på vatten

Det är sant
Han har visat mig allt detta
genom Dig




Fri vers av vildvin
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-12 19:50



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande och ömsint skrivet! Väcker tankar!
2010-07-13

  Annmargreta
Vill alltid minnas (bokmärker)
2010-07-13

    ej medlem längre
*stum*

(precis så. precis så)
2010-07-12

  Vildkärlek
väldigt gripande och väldigt fin fortsätt gärna att skriva
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin