Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det riktiga riket

Idag såg jag riktiga människor
De fick hjälp att göra fart på gungan
De gallskreck från djupet av sina hjärtan när de ramlade och slog sig
De byggde koja under bordet på baksidan med filtar
Ja, idag såg jag riktiga människor




Fri vers av Dante B.
Läst 452 gånger
Publicerad 2010-07-13 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.