Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så ensamt i Tyskland




Jag har hittat ett nytt tidsfördriv
rita hjärtan med cigaretter

jag har hittat ett sätt att stå ut med ensamheten
sitta i fönstret på kvällarna med vad som helst med alkohol i

Jag kommer på nya sätt att andas ut pall mall rök
jag upptäcker mig själv

Jag har kommit på nya sätt att svälta
äta tre gånger om dagen regelbundet är inte att vara frisk
även om det håller vikten jämn
även om det var det jag trodde

Jag skickade mejl till alla mina vänner
jag är frisk nu
jag är långt ifrån

Men det är så ensamt i Tyskland
jag har inget bättre för mig

Jag gör som jag alltid gjort
fem kilo i veckan

Jag har kommit på nya sätt att roa mig
hämtat mina gamla
kaloriräkning
sådant försvinner inte bara sådär

Vem lurade jag att jag var bra
jag är långt ifrån

Jag borde hitta lyckan i sin sanna form
inte vad lycka är för mig

ett så litet midjemått som möjligt




Fri vers av Citrusblomma
Läst 1321 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2010-07-13 21:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Intressant att få läsa tankar om hur någon som har självsvält som sjukdom. Lycka till med att hitta ditt eget inre jag som mår bra/kram
2015-06-01

  julia.s
Jättefint skrivet. Gillade särskilt "Jag skickade mejl till alla mina vänner
jag är frisk nu
jag är långt ifrån". Applåder.
2015-06-01

    Alathariel
Jag vet att inget jag säger kan få dig att ändra dig. Så jag säger bara kram och hoppas att du försöker komma ihåg vem det är som har kontrollen nu.
2010-07-16

  Anna*
Din insikt är dyrköpt och friheten finns i att slippa räkna och börja leva.
2010-07-14

  karenina VIP
rädsla.. stress... väcker gamla känslor och beteendemönster till liv
2010-07-13

  Ms Lovecraft
Applåd, kommentar, bokmärkning. Ny favorit.
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma