Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte sova

jag kan inte sova

ögonen är alldeles för öppna

det är varmt

tänk om jag drömmer

tänk om jag inte drömmer

minnesförlusten härjar vilt i mig

det är bra

då slipper jag minnas

vad verklighet känns som

två söta ögon

i ett ansikte jag inte riktigt kan beskriva

men det var då och nu är nu

jag kan nog sova

och jag kan nog drömma

men i morgon måste jag vakna

tänk om jag fastnar

utanför mig själv

tänk om jag minns det jag tror du var

den jag tror du verkligen var

fast jag vet inte

trötthet skaver i mig

som sandpapper

slätar över allt

så vackert

men

ingenting består

sprickorna kommer vidga sig

minnet kommer sippra fram

jag vet

men inte nu

inte nu

inte i natt

glömskan är själens spackel

vackert

på något sätt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-07-14 01:07



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Jo,jag förstår att det känns som sandpapper..
du behöver sova,så gå och lägg dig,så blir texten till dikt inte längre.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen