Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

högt

svalorna
budbärare

under

molnbanksborgen
den guldskimrande

bakom

härnere
föll en regnskur

födelsedagsbarnet
hann aldrig hem
det var längesedan

mörkret faller
en stjärna tindrar
ett brev blev skrivet

kära




Fri vers av vera gade VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-14 07:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert skrivet om ett minne som hänger kvar
2010-07-15

  korpfjäder
ibland blir minnen liksom händelser i luften
något man andas ett tag.
Jag känner så när jag läser orden som liksom kommer som svalor - och som flugorna som fångas i flykten.
2010-07-14

  vera gade VIP
underliga äro poeters associationer...
2010-07-14

  lodjuret/seglare VIP
det kan mycket väl ha varit här om dagen
då en flicka blev förföljd
våldtagen och sedermera även
sparkad hårt i magen
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP