Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn av staden


tunnelbanan vyssar mig
vaggandes som en mor
med sitt barn i famn

den söta lukten
från mitt favoritkafé
hänger i luften

nakna vinterträd
längs med min allé
rasslar bort paniken

inget stillar mig mer
än tystnaden
under stadsljudet

och den ensamma stigen
jag bestiger
i den yviga folkmassan

ett barn av staden
det är allt jag är

och förblir




Fri vers (Modernistisk dikt) av Plumflower
Läst 545 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 21:07



Bookmark and Share


    Plumflower
Ett Barn av Staden 2010-07-16 Vald till uppmärksammade texter.
2010-07-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra text som ger ett starkt intryck!
2010-07-16

  Agnes
Lite oinspirerat ögnade jag igenom lite texter och ramlade in på den här... och blev mållös! Som fastnaglad på ett flugpapper läser jag varje rad och njuter. Slutet är banne mig skitsnyggt.
2010-07-15

    imnotfinished
gillar den här! trots att jag är ett barn av skogen... :)
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower