Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten är Du..... o Människa

 

grundare vatten finns inte

än i viken där vi badat

vi skvätte på varandra

utan att vilja den andre väl

 

i samma sjö simmade vi

men kände inte varandra

ville inte veta

blundade för djupen hos varandra

 

vågorna förde oss bort

bort från varandra

lät oss sköljas med i tidvatten

som blev till år

 

kanske flyter vi i land

där försoning och förlåtelse finns

i ett djupare vatten

av mänsklig värme

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-15 00:57



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket talande bilder. Jag hoppas att det kan bli så som du skriver. Någon gång när det finns ett djup av mänsklig värme.
2010-08-04

  Jaseph
Den här texten berättar om en relation
med hjälp av vatten. Berörande bra!
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP