Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsbarnet

Om jag inte visste bättre
så skulle jag tro att jag var född
på ett flygplan eller ett tåg

För jag älskar nya rum och unga speglar
Jag älskar resfeberns pirrande tro
att nästa plats kan va min hemmahamn

och jag avkyr schemalagda dagar och
mönster som upprepar sig när man
återvänder till samma hus och stol

Så varje gång du frågar den frågan
Vart kommer du från?
så blir mitt svar alltid likadant

Världen




Fri vers av Viking Holmström
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-15 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström