Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en

Jag är ett ogräs, bland tusen röda rosor




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 18:44



Bookmark and Share


  Armo
Du fångar så många känslor på bara en mening. Sorg, kärlek, rädsla, humor.. bara så bra!
2012-05-27

  aol
vackert vännen,
2010-07-16

  LassO
ser mer ut, som tvärtom.... ;)
2010-07-15

  Gunwale VIP
Ogräs är oändligt märkliga...
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson