Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som skrevs för ett tag sedan. Vi verkar ha den viljan :)


Om vi båda vill

Jag visste inte
att det fanns en längtan som var så stor.

Jag visste inte
att det fanns kärlek som kändes så djup.

Jag visste inte
hur det var att känna sig så älskad och åtrådd.

Jag visste inte
att livet och tankar kunde förändras så mycket av kärlek.


Min längtan växer dag för dag.

Min kärlek djupnar vid varje andetag.

Jag känner mig vacker och behöver inte göra mig till.

Framtiden är vår, om vi båda vill




Fri vers av habibty
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-25 21:37



Bookmark and Share


  marjasara
Underbart att vara så kär :)
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty