Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

dagrar i blått

flödande ljus

dallrande värme

fick oss att svalla

svälla lapa

smälta

försvinna

allt uppgående

i denna

sköna sommar




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 323 gånger
Publicerad 2010-07-16 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta