Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om förundran över betydelsen av närhet, gemenskap, tillit och bekräftelse i varje människas liv




Med min stora kärlek kommer jag till dig

Med min stora kärlek närmar jag mig dig

bär den framför mig,

stolt och glad och generös som ett barn

 

med en slokande blombukett

till sin mamma

 

Älskar dig!

Du gör mig så glad

 

Tillsammans med dig blir alla blommor på ängen så lysande vackra

Himlen klarare

luften mildare

kylan en smekning

hettan en viskning

 

Mitt ja ropar jag till dig genom tidsrymderna

 

Om du går krymper horisonten

och jag med den

Utmattad faller jag ihop

kippar efter luft

flämtande

 

 

Med min stora kärlek kommer jag till dig

Mitt vuxenjag granskar kritiskt den slokande buketten

och tänker

att du inte kommer att kunna uppskatta den

 

Men du gör det!

Du ler

kramar om mig

tackar mig med värme för min kärleksgåva

utan att påpeka hur vissnad den ser ut

 

Ser du inte?

Märker du inte hur ofullkomlig den är

Min kärlek?

 

Det verkar inte så

Det verkar verkligen inte så!

 

Inom mig slår lyckans blomma ut

väldoftande

vild

och vacker

 

Med min stora Kärlek vänder jag åter till dig

 

igen

och igen

 

och igen

 

Och du tar emot mig varje gång.

 

Med ett värmande leende och en kram

får du mig att förstå

att min kärlek är värdefull för dig

 

att Jag

 

är värdefull

 

för dig




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-16 10:11



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Även vår ofullkomlighet kan vara vacker i den älskades ögon! Fint!
2010-07-16

  mare VIP
Mycket vacker !!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus