Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa vän var en Hund! Men såg henne som en person i mina ögon! Saknar henne grymt mycket Finns inte en stund utan jag tänker på henne och fäller tårar <3<3


Trixi

Så många drömmar

Drömmar från barndomen!

Där släkt och vänner dog framför mina ögon
Rädslan att bli ensam
och övergiven.

Men också rädslan för döden!

____________________________

22 Januari 2010

Då försvann du!

Min Bästa vän i hela världen
Vännen som alltid var hos mig

I 17 långa år!

Bott under samma tak
Sovit i samma säng
Hjälpte mig för mina rädslor och sorg

Den enda som saknade mig när jag var borta en natt!

Min bästa vän Trixi
En vän som sanningen är människans bästa vän!

_______________________________

Efter ditt försvinnande
så fruktar jag inte döden
bara ensamheten!

Den lever jag i nu

Därför ser jag bara döden som en längtan

Längtan att få träffa dig Igen!!





Fri vers av modda
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-17 00:13



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Saknaden är jobbig min käre vän.

Välskriven!
2010-08-27

    ej medlem längre
Förstår din saknad.
...och applåd för känslan du lyckas förmedla. //F.
2010-08-27

  Nina Nightwish
Förstår din saknad, den här texten gör ont..
2010-07-18

  MikotoMinagi
Det gör ont..
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

modda
modda