Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn.

Ibland vill jag ljuga. Jag vill ljuga bort all sanning. Jag vill sudda ut all verklighet med lögner som bygger upp en ny verklighet, av plast. Jag vill tro mina egna lögner och glömma bort sanningen bakom, jag vill tappa bort ordet ärlighet och bara fly från allt som inte är lögn. Jag vill sova i lögnens famn, gungas i osanningens hängmatta. Jag ska springa och aldrig stanna, aldrig vända blicken bakåt mot det som är sant. Jag vill tappas bort i min fantasi och leva det jag vill, tro det jag vill och vara den jag vill vara.

Ibland vill jag ljuga, men jag är inte särskilt bra på att minnas mina lögner.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie