Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarparadis

Håll huvud kallt och hjärtat varmt
trots värmeslag och åska

Låt sol och vatten leka fritt
med kropp och själ i tyngdlös svikt
och tider utan bådska




Bunden vers (Rim) av walborg
Läst 692 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-07-17 11:40



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att få ta det lite lugnt.
Sola och bada
2010-08-01

  Mr Lindemann VIP
Bara väremn når ut in i en
gör det inget att åskan slår
himlen i sitt mörker dånar
och jag då in i ett regn
med vatten skålar
2010-07-31

  Suzy med punkterna
Dina ord behövs
2010-07-28

  aol
underbart att leva läsa dina fina rader, en stor glädjesommarbubblande kram till dej,
2010-07-25

  Bodil Sandberg VIP
Underbara rader walborg!
2010-07-20

    Annika J
Underbara rader!
2010-07-19

    ej medlem längre
Som att stanna upp
eftertänksamt begrunda
uppleva
uppskatta
och vara medveten
i sommarundret
2010-07-18

    ej medlem längre
Jättefin uppmaning Walborg!:)
2010-07-17

  Eaglemountains VIP
Vackra och kloka rader, som kan tolkas på olika sätt. Positivt! APPLÅD!

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!!
2010-07-17

  Eva Langrath VIP
Tack för kloka visdomsord som flyter fram utan brådska.
2010-07-17

    leelee
Härlig sommarkänsla i dina ord. :-)
2010-07-17

    ej medlem längre
Så fint orden flyter fram... och med rytm och rim... Kloka ord att försöka följa.
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg