Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tid

Tiden är kommen
Livstiden har svept sina vingar över dig
Min verkar blåsa utanför mitt fönster
Jag ligger storögd, väntar
på att din ska passera
Göra hål
Ta min hand och en blöt puss på pannan vill jag ha

Jag fiskar efter något att krama
Sippar efter luft
medan näten sprids

Böjd och slukad av fåror
Ett rynkligt knytte i en blöt säng
Tittar ut
Allt har seglat förbi

Så när ska du ta dig tid för mig?




Fri vers av Eunice
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-17 21:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2010-11-25

  notsomad
fin skildring av längtan och ensamhet
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice